Els estudiants es preparen per a una primavera de lluita

La ILP Universitats convoca vaga estudiantil el 9 de maig i crida a una manifestació massiva

Amb 35.000 signatures recollides i a un mes d’acabar el termini de recollida, la Iniciativa Legislativa Popular per regular els preus públics universitaris ha convocat avui, 24 d’abril en roda de premsa, a la vaga estudiantil.

Sumant-se a la convocatòria de les assemblees de facultat de les diferents universitats i del SEPC, la ILP Universitats amb el conjunt d’entitats adherides i els membres de la comissió promotora fan una crida a “buidar les aules el proper 9 de maig en una gran manifestació unitària” que aglutini un ampli sector de la societat i demostrar que “estem disposats a tot per recuperar la universitat que ens estan prenent, per defensar un dret que ens estan negant”, tal i com afirma la portaveu, Berta Satoca.

La ILP Universitats pretén “tornar a posar sobre la taula una problemàtica que afecta a tots els estudiants de les universitats públiques de Catalunya”. Des que es va iniciar el termini de recollida de signatures el passat 28 de febrer, portem ja 35.000 signatures del total de 50.000 que són necessàries.

Satoca ha afirmat que “Ara més que mai és el moment de demostrar que no ens conformarem amb una signatura, que tenim tota la convicció, la il·lusió, la força i les ganes de fer-ho possible” i ha instat a tots els partits polítics a assumir el compromís d’aplicar la rebaixa.

ILP Universitats ha cridat a la vaga els estudiants universitaris el dia 9 de maig, convocant també una manifestació pel mateix dia a les 12 hores a la plaça Universitat.

- Publicitat-

Mecenes de la cultura antifeixista

Compromís amb el periodisme sense embuts

Des de només 2€/mes fes-te militant de la cultura antifeixista

Breus

Marialluïsa, La Tiguerita, Joana Gomila i Kids from Mars actuaran en directe en l’edició en línia del Primavera Pro

El Primavera Pro celebrarà una edició en línia del 21 al 24 de juliol en la qual nou artistes catalans hi participaran en els...

Torra demana als empresaris fer front comú per reclamar més recursos a l’Estat

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha assegurat aquest divendres que els empresaris catalans han d'"assumir responsabilitats" i els ha demanat que acompanyin...

La presidència d’Irlanda de l’Eurogrup pot ajudar a Catalunya?

El president de la Cambra de Barcelona, Joan Canadell, ha valorat positivament aquest divendres que el ministre irlandès de Finances, Paschal Donohoe, hagi aconseguit...

L’oposició carrega contra la gestió del Govern en les residències

La gestió que el Govern i els consellers d'Afers Socials, Chakir El Homrani, i Salut, Alba Vergés, han fet de les residències de gent...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca