Arrenca la gira europea dels Amics de les Arts que els portarà a París, Londres, Brussel·les, Berlín i Luxemburg

El grup prepara el seu nou disc que veurà la llum a principis del 2020

Publicitat

Els Amics de les Arts comencen, aquesta setmana, la seva gira europea que els portarà a París (18 d’abril), Londres (19 d’abril), Brussel·les (23 d’abril), Berlín (25 d’abril), Luxemburg (27 d’abril) i a Ordino (20 de juny) (Andorra). En aquests moments la banda no fa concerts a Catalunya perquè està preparant el seu nou disc, que preveu la seva sortida a principis del 2020. L’únic concert pel qual queden entrades és el de Luxemburg, la resta estan ‘sold out’. Els Amics de les Arts van tancar la gira del seu últim disc ‘Un estrany poder’ amb un concert al Palau de la Música Catalana –’Symphonic Project’ dins de la programació del 50 Voll-Damm Festival Internacional de Jazz de Barcelona-.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca