Montse Valdés inaugura l’exposició: ‘Manifestacions de l’ànima’

La mostra estarà oberta del 29 de març al 8 de maig de 2019

Montse Valdés (Barcelona, 1960), és una artista de trajectòria nacional i internacional consolidada que exposa por primera vegada a la Galeria d’art Anquins a Reus, on presenta el seu treball més recent sota el títol, “Manifestacions de l’ànima”.

Publicitat

Grans teles amb molta textura que representen el cos humà. Rostres d’una bellesa i mirada introspectiva que responen a la incessant recerca i experimentació pictòrica de l’artista.

Per a Montse Valdés, pintar és una forma de viure: “Tenir un do és important, però pot no ser res si no està acompanyat de la llibertat de pensament, l’exigència, la valentia, la passió i la ferma voluntat d’arribar al teu propòsit. Durant els primers vint anys de la meva evolució artística vaig perseguir una gran passió: “el quadre”, cada obra en la qual començava a treballar estava potencialment destinada a ser-ho…. fins que arribava a la meitat del procès, quan començava a allunyar-se del que jo volia. Així i tot, no tenia temps per a desanimar-me, perquè de seguida començava a treballar en una altra obra amb el mateix afany i entusiasme. Durant dotze hores diàries, cada dia de l’any, al llarg de vint anys, no hi havia lloc per a res més que la pintura.”

La seva passió i tenacitat han donat fruits i actualment, Montse Valdés és una artista reconeguda en el panorama internacional L’artista ens revela les claus de les seves obres que desprenen sensibilitat i emoció: “Pinto nu perquè busco l’essència en les coses i les persones, intento pintar les emocions, els sentiments, els estats d’ànim, l’ànima, el que és essencial. Despullo de robatges i inclús intento transcendir el cos material. Per això, a vegades són persones que no estan aquí, estan en el seu món interior. Tanquen els ulls i l’oïda per escoltar-se millor. Caminen a cegues, guiades per la seva intuïció, perceben dins i fora d’elles la vida.”

La galeria d’art Anquins us convida a descubrir l´obra de Montse Valdés. L’exposició es podrà visitar fins al 8 de maig.

- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

“L’independentisme és un negoci que roba”

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha afirmat aquest dijous que l'independentisme és un "negoci que roba". Durant una intervenció...

Rufián: “Hem obligat el PSOE a una sortida d’esquerres i a no repetir errors del passat”

El portaveu d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián, ha defensat que amb el seu suport als pressupostos generals de l'Estat (PGE), que s'aprovaran aquest dijous...

El voluntariat permet que el 87% de les entitats socials mantinguin els seus projectes

El 80% de les entitats de la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) han incorporat persones voluntàries per donar suport presencial o telemàtic durant...

Canadell delegarà les funcions de president de la Cambra si surt escollit a la llista de JxCat per al 14-F

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, ha explicat aquest dijous al matí que si el pròxim 12 i 13...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca