El Hard Rock ja no és un problema

Albiach percep "bona voluntat negociadora" per part del PSC i ERC per arribar a un acord d'investidura

La líder dels comuns, Jéssica Aliach, percep “bona voluntat negociadora” per part del PSC i ERC per arribar a un acord d’investidura. “Crec que tindrem govern”, ha vaticinat Albiach en una entrevista a Ràdio Estel. “Tots som conscients del que ens estem jugant”, ha afegit. Tot i l’optimisme, ha advertit a socialistes i republicans que “Catalunya no pot seguir esperant eternament a tenir un govern que funcioni”. La diputada dels comuns ha volgut evitar parlar de “línia vermella” en el projecte del Hard Rock, però ha insistit que les “prioritats” dels comuns continuen sent les mateixes respecte al macrocasino de la Costa Daurada.

Publicitat

Albiach ha destacat qüestions com resoldre el problema de l’habitatge, millorar el sistema educatiu, la sanitat pública o la implementació de les energies renovables a l’hora d’arribar a un acord d’investidura.

La cap de files dels comuns ha manifestat que si les forces progressistes sumen, “tenim l’obligació i la responsabilitat de tirar-ho endavant”. Preguntada per negociar paral·lelament un tripartit a l’Ajuntament de Barcelona, ho ha volgut desvincular, tot i que ha insistit en la suma de les esquerres.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes