Lluís Llach se’n va de gira amb l’ANC

Es proposa "reactivar" l'independentisme

El president de l’ANC, Lluís Llach, i el coordinador de la Comissió d’Accions al Territori de l’entitat, Jordi Pesarrodona, engegaran un cicle de xerrades i reunions arreu de Catalunya per ” escoltar i reactivar” l’independentisme. La gira començarà la setmana vinent i s’allargarà durant l’estiu. Els dos dirigents de l’entitat visitaran diverses ciutats catalanes i hi faran trobades “participatives” i amb les assemblees de base. Segons asseguren, l’objectiu és “engrescar les bases per a un nou embat”, “tornar a activar l’independentisme” i “enfortir de nou la musculatura de l’independentisme i de l’ANC”. En un comunicat afirmen que pretenen dissenyar un nou full de ruta “de baix a dalt i que expressi el que sent l’independentisme”.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes