Barcelona és la ciutat de l’Estat més cara per llogar una habitació

El preu més elevat és a Ciutat Vella, amb 625 euros

Barcelona és la ciutat de l’Estat més cara per llogar una habitació, amb 550 euros de mitja, segons Idealista. D’aquesta manera, supera el preu mig per habitació de Madrid, que és de 525 euros, i de València, amb 400 euros al mes. Segons el portal immobiliari, el districte de la capital catalana i de l’Estat és Ciutat Vella, amb 625 euros al mes, seguit de Chamberí, a Madrid, i Sarrià Sant-Gervasi, amb 612 euros i 605 euros. Aquests tres districtes són els únics que superen els 600 euros mensuals per una habitació. Idealista també destaca que sis de cada deu habitacions en lloguer es concentren a Madrid, Barcelona i València. Concretament, la capital espanyola concentra la meitat dels pisos compartits; Barcelona el 20% i València el 10%.

Publicitat

Si es tenen els increments interanuals dels tres districtes més cars de l’Estat, a Ciutat Vella (625 euros) els preus van augmentar un 4,2%, a Chamberí un 12,3% (612 euros) i a Sarrià Sant Gervasi un 5,2% (605 euros).

El districte de l’Eixample se situa en el sisè districte més car de l’Estat, amb 590 euros, un 7,3% més, mentre que Les Corts ocupa l’onzè lloc, amb 550 euros (+7,4%), Gràcia el dotze, amb 530 euros al mes (+8,2%); Sants Montjuïc el tretzè, amb 500 euros (+4,2%); Sant Martí el catorzè, amb 497 euros (+5,7%) i Horta-Guinardó el quinzè, amb 490 euros (+8,9%).

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes