En català i sense demanar perdó, amb Júlia Bacardit

Avui ens acompanya una periodista, escriptora i editora. La Júlia Bacardit es va donar a conèixer amb el llibre d’assaig ‘El preu de ser mare’, sobre la compravenda d’òvuls. Acaba de publicar ‘Un dietari sentimental’, un llibre de no-ficció en el qual descriu amb sinceritat vivències i pensaments, sobretot de la vida més íntima. Les seves declaracions amb relació a la llengua catalana l’han posada en un lloc preferent en la defensa de la llengua de país.

Seguim gràcies a tu!

D'ençà el 2013 Revista Mirall ha treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres lectors.

Els més llegits

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca