Sex FAQS, amb la Lara Castro-Grañén

Entrevistem la Lara Castro-Grañén; psicòloga i sexòloga individual i de parella.

Fundadora de PlacerConsentido, un equip de dones psicòlogues i sexòlogues que aposten per l’educació sexual i afectiva de qualitat, i directora de la botiga online www.sexshopconsentido.com. Lidera un equip de sexòlogues que imparteixen tallers d’educació sexual a instituts de Secundària.

Coautora, amb Marta Piedra, del llibre ‘Sex FAQS. El que sí pregunten els adolescents’, una guia d’educació sexual per a adolescents, editada per Larousse. I autora del llibre de creixement eròtic per adults ‘Placer ConSentido’.

Seguim gràcies a tu!

D'ençà el 2013 Revista Mirall ha treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres lectors.

Els més llegits

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca