Yolanda Díaz intensifica la pressió sobre Podemos

"Ha de ser Podem qui ha d'explicar per què no hi eren en un dia que era important per a Espanya"

La vicepresidenta segona del govern espanyol, Yolanda Díaz, ha afirmat que “ha de ser Podem qui ha d’explicar per què no hi eren en un dia que era important per a Espanya”. En una entrevista a TVE aquest dilluns al matí, Díaz ha assegurat que li hauria “encantat” que la formació lila estigués en l’acte de presentació de Sumar com a candidatura electoral i ha defensat que va intentar-ho “fins a l’últim minut”. “Ho han de resoldre ells”, ha afirmat sobre els motius que els van dur a no assistir-hi. Díaz ha negat que hi hagi diferències en relació amb el procés de primàries.

Publicitat

A més, la vicepresidenta segona ha argumentat que cap dels assistents va demanar condicions per estar present a l’acte. “Els vots no són de ningú, els processos socials els lidera i tria la ciutadania”, ha defensat, i ha insistit que Sumar és un projecte “autònom”.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes