Yolanda Díaz intensifica la pressió sobre Podemos

"Ha de ser Podem qui ha d'explicar per què no hi eren en un dia que era important per a Espanya"

Publicitat

La vicepresidenta segona del govern espanyol, Yolanda Díaz, ha afirmat que “ha de ser Podem qui ha d’explicar per què no hi eren en un dia que era important per a Espanya”. En una entrevista a TVE aquest dilluns al matí, Díaz ha assegurat que li hauria “encantat” que la formació lila estigués en l’acte de presentació de Sumar com a candidatura electoral i ha defensat que va intentar-ho “fins a l’últim minut”. “Ho han de resoldre ells”, ha afirmat sobre els motius que els van dur a no assistir-hi. Díaz ha negat que hi hagi diferències en relació amb el procés de primàries.

A més, la vicepresidenta segona ha argumentat que cap dels assistents va demanar condicions per estar present a l’acte. “Els vots no són de ningú, els processos socials els lidera i tria la ciutadania”, ha defensat, i ha insistit que Sumar és un projecte “autònom”.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca