Pinça del PSOE i Sumar per fer desaparèixer Podemos

Bolaños insta Podem a integrar-se a Sumar per fer possible una altra legislatura progressista

Publicitat

El ministre de la Presidència, Félix Bolaños, ha celebrat aquest dilluns la presentació de la candidatura de Yolanda Díaz i Sumar a les eleccions generals. En declaracions a la premsa, Bolaños ha afirmat que al seu entendre “és una bona notícia” que les formacions a l’esquerra del PSOE “s’organitzin”, però “seria encara millor notícia” que fossin unides “totes” les forces polítiques a l’esquerra del PSOE “sense excepció”. “Per descomptat, aquest seria el nostre desig”, ha afirmat.

Bolaños ha fet aquestes manifestacions en resposta a una pregunta sobre les manifestacions del president de Castella-La Manxa, Emiliano García-Page, que aquest diumenge va advertir que Sumar pot treure vots al PSOE.

Bolaños ha expressat “tot el seu respecte a Sumar i a les forces a l’esquerra del PSOE que ahir van iniciar aquest camí”, perquè “és una molt bona notícia per a Espanya i per als votants progressistes que totes aquestes forces polítiques que estan a l’esquerra del PSOE s’organitzin i vagin unides a les eleccions”.

Segons el ministre de la Presidència, la presentació de Sumar és un element “d’il·lusió” sobre el fet que hi hagi “una legislatura progressista més a Espanya”, com “hi serà de la mà de Pedro Sánchez”.

Publicitat

També ha advertit el líder del PP, Alberto Núñez Feijóo, que la presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha presentat ja la seva “candidatura” a la presidència d’Espanya, i per tant que faria bé de “mirar la seva esquena”.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes