El ‘cas Negreira’, amb Sique Rodríguez

Sique Rodríguez i Gairí (Lleida, 1981) és un periodista esportiu. Va ser cap d’esports de SER Catalunya i també va guanyar el Premi Ondas 2021 al millor programa de ràdio de proximitat per ‘Què t’hi jugues!’ de SER Catalunya, el qual presenta, i que va destapar l’escàndol del ‘Barçagate’. Un programa que també ha tret l’exclusiva del moment, més enllà del terreny esportiu, el ‘cas Negreira’: Els pagaments del FC Barcelona a DASNIL 95 SL, una empresa de l’exvicepresident del Comitè Tècnic d’Àrbitres José María Enríquez Negreira. El ‘Què t’hi jugues?’ s’ha convertit en blanc dels atacs a les xarxes mentre el Barça qüestiona la intencionalitat de la informació.

- Publicitat -

El preu de la llibertat

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Els més llegits

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca