Abans morta que analògica, amb l’Àurea Rodríguez

Àurea Rodríguez és bioquímica, professora d’innovació i experta sènior de la Comissió Europea sobre transferència de tecnologia. Natural de Torredembarra.

En el seu primer llibre publicat, ‘Antes muerta que analógica‘, tracta del paper que exerceixen les noves tecnologies en els negocis, la comunicació, la salut i altres aspectes de la vida diària. És una mirada femenina a un món canviant que no sempre és fàcil d’interpre

Seguim gràcies a tu!

D'ençà el 2013 Revista Mirall ha treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres lectors.

Els més llegits

Tripartit 2.0

Els lladres

Desencís multicultural

Els mentiders

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca