Humor, Barça i Zona Franca, amb Magí Garcia

El preu de la llibertat

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Magí Garcia Vidal ‘Modgi’ és un guionista i humorista català nascut al barri de Collblanc de l’Hospitalet de Llobregat, on els seus pares regentaven el bar del mercat. Manté una àmplia experiència en humor satíric i d’actualitat: Col·labora a programes com Està Passant (TV3) i és un dels membres de La Sotana, el podcast autoproduït amb més audiència (+300.000 mensuals) i més patreons del país (+3.000). Com a còmic és membre fundador d’El Soterrani, principal col·lectiu d’stand up en llengua catalana, i ha actuat a espais de prestigi com el Comedy Gold, Comedy Zoo, Cruïlla Comedy o Phi Beta Lambda. Al llarg de la seva dilatada experiència als mitjans ha format part del consell de redacció d’El Jueves i ha col·laborat a mitjans com Catalunya Ràdio, SERcat, Betevé, COMRàdio, La Xarxa, la Directa, Comedy Central o Playground. A més, l’any passat va publicar el seu primer especial de stand up ‘Quan això s’acabi‘, amb Ignasi Taltavull.

El 30 de gener de 2023, després de tres mesos d’emissió del programa Zona Franca de TV3, va desistir de seguir col·laborant-hi com a guionista, juntament amb el seu presentador Joel Díaz, en disconformitat per la decisió de la CCMA d’acomiadar el col·laborador Manel Vidal per un gag on vinculava els «progres espanyolistes, votants del PSC» amb una esvàstica.

- Publicitat -