Defensem la terra, construïm el futur, amb l’Eloi Redon

Conversem l’Eloi Redon, el portaveu de la plataforma ‘Aturem Hard Rock’, un macro-projecte turístic que pretén instal·lar-se als termes municipals de Vila-seca i Salou i que afectaria un Espai d’Interès Natural i una zona verda.

El 4 de març es manifestaran unitàriament a Barcelona sota el lema ‘Defensem la terra, construïm el futur’ amb les plataformes contràries a l’ampliació de l’aeroport del Prat i la construcció del Quart Cinturó pel Vallès.

Seguim gràcies a tu!

D'ençà el 2013 Revista Mirall ha treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres lectors.

Els més llegits

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca