El PP demana reforçar l’acord ERC-PSC amb el Quart Cinturó i el Hard Rock amb “inversions reals”

Roldán ha dit que pretenen "fer realitat les condicions fantasma" del PSC per aprovar els pressupostos

Publicitat

El PPC ha registrat unes esmenes als pressupostos per incloure-hi “inversions reals” per fer possible el Quart Cinturó i el Hard Rock. Així ho ha anunciat la diputada Lorena Roldán, que ha remarcat que els populars han presentat gairebé 300 esmenes, 226 als comptes i 73 a la llei de mesures. Roldán ha dit que pretenen “fer realitat les condicions fantasma” del PSC per aprovar els pressupostos. “Això el que demostra és que ERC mana i el PSC obeeix, torna a entregar els seus vots gratis al separatisme”, ha denunciat. A banda, Roldán ha mostrat “tot el respecte” per la investigació d’un jutjat de Madrid sobre l’Operació Catalunya. “Estarem pendents del que la justícia decideixi, tenim tot el respecte als processos judicials”, ha afegit.

En una roda de premsa al Parlament Roldán ha remarcat que han presentat “moltes” esmenes als comptes perquè “hi ha moltes coses per corregir”. “En aquests pressupostos hi ha molt TV3, molt Diplocat i molt Plataforma per la Llengua, i no hi ha absolutament res de les condicions que el PSC va dir que imposava per aprovar-los”, ha criticat.

En aquesta línia, s’ha queixat que als socialistes “no els interessa millorar la vida dels catalans”. “No els importa l’ampliació de l’aeroport mentre Pedro Sánchez segueixi al Falcon; no els interessa el Quart Cinturó mentre Sánchez segueixi amb el seu cotxe oficial”; ha denunciat. Per això ha assegurat que les dels socialistes eren unes “condicions fantasma” i “excuses barates”.

Judici a Laura Borràs

Publicitat

Roldán també s’ha referit al judici a la presidenta del Parlament suspesa, Laura Borràs, per presumpte fraccionament de contractes quan dirigia l’ILC i ha remarcat que de moment estan a l’espera de la resolució judicial. De totes maneres, ha recordat que “una setmana més segueix l’interinatge a la Mesa”, ha insistit que cal aturar “el desprestigi” del Parlament i ha demanat que es nomeni un nou president “amb plenes funcions”.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca