Barcelona deixarà de regar la gespa dels parcs i jardins per l’estat d’excepcionalitat per sequera

La ciutat mantindrà el reg de supervivència d'arbres i plantes i la neteja dels carrers

Publicitat

L’Ajuntament de Barcelona deixarà de regar la gespa dels parcs i jardins de la ciutat per l’estat d’excepcionalitat per sequera. La ciutat té gairebé 200 parcs i jardins i en la majoria dels casos la gespa es rega amb aigua potable, per això es deixarà de regar. Per contra, sí que es mantindrà el reg de supervivència d’arbres i plantes amb un sistema de reg gota a gota (amb aigua potable) o bé amb aigua freàtica. Aquestes dues mesures permetran un estalvi de prop del 50% d’aigua potable que es fa servir per al reg. D’altra banda, la neteja de carrers i places amb baldeig d’aigua no es veurà pràcticament afectada, ja que el 80% del servei ja es fa amb aigua freàtica i ara s’ampliarà a la totalitat.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca