Mor un treballador per un accident durant el muntatge del Mobile World Congress

El sinistre es va produir durant la descàrrega de material pesant d'un camió per causes que s'estan investigant

Publicitat

n treballador ha mort aquest dilluns per un accident durant el muntatge del Mobile World Congress (MWC), segons va informar l’organitzadora de la fira de connectivitat – GSMA– a través d’un comunicat. L’accident es va produir dilluns al matí al recinte de Gran Via de Fira de Barcelona durant la descàrrega de material pesant d’un camió per “causes que s’estan investigant”, segons ha detallat la Fira. L’empleat, que treballava per una empresa especialitzada en càrrega i descàrrega, va ser traslladat en estat crític a l’Hospital de Bellvitge on va morir hores després. Segons Fira, el protocol d’emergència es va activar “immediatament” i va “funcionar correctament”.

El Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) va rebre l’alerta de l’accident a les 9.20 h i es va traslladar al lloc dels fets amb tres unitats.

La organització del congrés de tecnologia mòbil i de connectivitat ha expressat la seva tristesa per la notícia i ha traslladat el condol a la família de l’accidentat. “Barcelona és sinònim de MWC i, el que és més important, els barcelonins, formen part de l’esdeveniment”, ha lamentat l’entitat que dirigeix John Hoffman.

“Fira de Barcelona i la GSMA lamenten profundament els fets i traslladen els seus condols a la família”, ha afegit Fira.

Publicitat

El congrés obrirà portes d’aquí a una setmana en una edició que preveu reunir 80.000 congressistes.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca