Aragonès i Felip VI es retroben

Tornaran a coincidir amb el rei espanyol a la inauguració del Mobile

Publicitat

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, tornarà a assistir a la inauguració del Mobile World Congress, on coincidirà de nou amb el rei espanyol, Felip VI. Així ho ha confirmat la portaveu, Patrícia Plaja, durant la roda de premsa d’aquest dimarts posterior al Consell Executiu. La majoria del Govern assistirà al MWC al llarg de la setmana que ve, en una edició que reunirà més de 2.000 expositors i espera un impacte econòmic d’uns 350 MEUR. Aragonès i l’aleshores vicepresident, Jordi Puigneró, ja van coincidir el 2022 amb el rei, al costat del president espanyol, Pedro Sánchez, i l’alcaldessa Ada Colau. Aragonès va celebrar aleshores la tornada del MWC “de la recuperació”: “Després de la pandèmia, tornem a posar Catalunya al mapa”.

Mesos després, al juny de 2022, Aragonès va celebrar que Barcelona i el MWC acordessin la pròrroga de la celebració del Mobile fins, almenys, el 2030. El president va qualificar l’entesa d'”excel·lent notícia”: “Ens posiciona com a referent tecnològic global”.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca