El Gobierno aplaudeix la petició de la fiscalia: “Els fets de 2017 encara són delicte”

El ministre de Presidència sosté que el govern espanyol "sempre" ha defensat que no es despenalitzarien

Publicitat

El ministre de Presidència, Félix Bolaños, ha afirmat que la petició de la fiscalia a Josep Maria Jové i Lluís Salvadó “és una prova més del que sempre s’ha dit des del govern” espanyol. “Que els fets que van ocórrer el 2017 a Catalunya eren delicte el 2017 i continuen sent delicte el 2023”, ha dit en una atenció als mitjans aquest divendres al matí. “Potser la pregunta avui seria per a aquells que van dir que amb la reforma del Codi Penal es despenalitzaven aquests fets”, ha remarcat Bolaños, després que el ministeri públic hagi demanat set anys de presó a Jové i sis anys i tres mesos a Salvadó per malversació agreujada, prevaricació i desobediència.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca