Nogueras posa sal a la ferida: “El diàleg d’ERC no serveix per a res”

La portaveu de Junts creu que ERC ha fet el "ridícul" intentant pactar amb l'Estat

Publicitat

La portaveu de Junts a Congrés, Míriam Nogueras, ha advertit aquest dimarts que la sentència del Suprem que manté les inhabilitacions a Oriol Junqueras, Raül Romeva, Jordi Turull i Dolors Bassa demostra que “pactar amb l’Estat espanyol no serveix de res” i “pactar-hi sol, a més, et fa fer més el ridícul”. La sentència, segons Nogueras, demostra que “l’única via és la independència”. “Un cop “constatat que la via espanyola i del diàleg és una via morta, no s’entén, i cal ser molt il·lús, per no veure que en camp contrari perdràs per golejada, perquè l’àrbitre del partit es diu Marchena, i perd Catalunya”.

En roda de premsa al Congrés, Nogueras ha afirmat que el PSOE “ha aplaudit aquesta sentència” i ara “ni ERC ni els comuns es poden queixar de la seva reforma” que es va aprovar “exactament com ells l’havien aprovada”.

“Està clar que hi ha una batalla, una via i una estratègia que ho està guanyant tot a nivell internacional, que és la que lidera Puigdemont des de l’exili, mentre que el que s’ha fet aquí per negociar no ha donat ni un sol resultat positiu”, ha sentenciat.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes