La lluita continua al TEDH

El president d'Òmnium denuncia que l'Estat "continua titllant de violència l'exercici pacífic de drets fonamentals"

Publicitat

El president d’Òmnium Cultural, Xavier Antich, ha lamentat la decisió del Tribunal Suprem de mantenir la inhabilitació a Oriol Junqueras, Raúl Romeva, Jordi Turull i Dolors Bassa tot i la reforma de Codi Penal però ha remarcat que del Suprem “mai” n’han esperat “res”. “La lluita continua al TEDH!”, ha assegurat en una piulada. Antich ha denunciat que l’estat espanyol “continua titllant de violència l’exercici pacífic de drets fonamentals mentre renuncia a la democràcia”.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca