Catalunya assumeix la presidència de l’Euroregió

Els territoris volen lluitar per convertir-se en macroregió i augmentar la influència en noves polítiques europees

Publicitat

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, assumeix la presidència de l’Euroregió Pirineus Mediterrània aquest divendres de les mans de la presidenta de la Regió d’Occitània, Caroline Delga. Ho fa amb l’objectiu de treballar per lluitar conjuntament contra el canvi climàtic i garantir els drets lingüístics dels catalans i occitans. L’Euroregió està formada per Occitània, les Illes Balears i Catalunya i s’ha convertit en “l’ecosistema més important del sud d’Europa”, tal com ha afirmat el mateix Aragonès. Ara, els tres territoris involucrats volen convertir-la en una macroregió per incrementar la influència de la zona en les noves polítiques europees.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca