Aragonès es pronuncia sobre el judici de Borràs

Espera que es resolgui “el més ràpid possible” perquè el Parlament està en "interinitat"

Publicitat

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha desitjat que el judici a la presidenta del Parlament suspesa, Laura Borràs, acabi “el més ràpid possible” perquè el Parlament està “en situació d’interinitat”. Malgrat tot, el president ha reiterat que cal respectar “la presumpció d’innocència” de Borràs i que la decisió està en mans dels tribunals. “És una qüestió important però tenim respecte als processos judicials”, ha conclòs el president. Aragonès ha fet aquestes declaracions aquest divendres al migdia des de Tolosa de Llenguadoc per rebre el relleu de la presidència de l’Euroregió Pirineus Mediterrània.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca