Catalunya: Política & Exili amb Joan Esculies

Joan Esculies és periodista i doctor en història, i autor entre altres de les biografies dels polítics Prat de la Riba i Josep Terradellas. Exerceix de professor de la Universitat de Vic i de la Universitat Oberta de Catalunya.

Avui parlarem amb ell del discutit retorn del president de la Generalitat de Catalunya a l’exili, Carles Puigdemont.

Seguim gràcies a tu!

D'ençà el 2013 Revista Mirall ha treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres lectors.

Els més llegits

Qui som?

Una fracassada nació espanyola

A casa tenim secrets

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca