Rabell torna a la política

S'incorpora a la llista de Collboni per a les eleccions municipals

Publicitat

L’ex diputat de Catalunya Sí que Es Pot Lluís Rabell s’incorpora a la llista del PSC a Barcelona, encapçalada per Jaume Collboni. Tots dos han convocat una roda de premsa aquest dilluns al migdia per fer públic aquest pas, que ja avancen en una convocatòria enviada als mitjans de comunicació. Rabell és activista veïnal i el 2015 va ser el cap de llista de Catalunya Sí que Es pot a les eleccions al Parlament, quan va aconseguir 11 diputats.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca