Mundó s’incorpora a Foment sense retribució econòmica

Exercirà de conseller de la Presidència

Publicitat

La Junta Directiva de Foment del Treball ha aprovat aquest dilluns a la tarda incorporar l’exconseller de Justícia Carles Mundó com a nou conseller de la Presidència de la patronal. La seva tasca consistirà en fer propostes concretes per a les accions de Foment del Treball i no comportarà cap retribució econòmica. Mundó va ser el titular del Departament de Justícia de la Generalitat entre el 2016 i 2017, fins a l’aplicació de l’article 155 després del referèndum de l’1-O. Durant el seu mandat, va tancar la històrica presó Model de Barcelona i va culminar el Codi Civil de Catalunya, entre d’altres. Actualment, exerceix com a advocat en el despatx Vallbé, del qual també n’és soci.

Nascut a Vic el 1976, Mundó és llicenciat en Dret per la UPF i és màster en Dret Urbanístic i de l’Edificació per la mateixa universitat. És membre de la Comissió Jurídica Assessora de la Generalitat, àrbitre del Tribunal Arbitral de Barcelona i vocal de l’Observatori del Dret privat de Catalunya. A més, també exerceix com a secretari en diverses fundacions de l’àmbit hospitalari, social i cultural i col·labora habitualment a ‘La Vanguardia’ i l”Ara’.

D’altra banda, l’exconseller també ha estat membre del Consell Social de la UB i president de la Comissió acadèmica del Consell Social de la UPF. Entre altres reconeixements, ha rebut el Premi Justícia de la Generalitat (2018) i la Medalla Il·lustre del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB).

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes