Presidència augmenta en 32M€ l’aportació a la CCMA

La Corporació elaborarà a partir de la xifra pública el pressupost per al 2023

Publicitat

L’aportació que la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) rebrà del Departament de la Presidència ascendeix als 275 milions d’euros, 32 milions més que la que hi va destinar l’any passat, quan es va situar en els 243 milions. Serà a partir d’aquesta xifra que la Corporació elaborarà el seu pressupost que, a més dels 275 milions d’euros, incorporarà la previsió d’ingressos per publicitat, altres partides privades i aportacions d’altres departaments de la Generalitat.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca