L’estat de la nació, amb Laura Borràs

Filòloga i professora de literatura de la UAB, Laura Borràs es va sentir interpel·lada per la política l’octubre del 2017.

Consellera de Cultura de la Generalitat de Catalunya entre 2018 i 2019, fou presidenta del Parlament de Catalunya entre el 12 març de 2021 i el 28 de juliol de 2022, dia en el qual va ser suspesa com a diputada.

Amb ella repassarem l’actualitat política del país pocs mesos abans de les eleccions municipals.

- Publicitat -

El preu de la llibertat

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Els més llegits

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca