El Govern “respecta” la decisió de TV3 amb el ‘Zona Franca’

La portaveu diu que l'executiu "respecta" les decisions de TV3: "El Govern ni posa ni treu col·laboradors"

Publicitat

La portaveu del Govern, Patrícia Plaja, ha volgut ser contundent en explicar l’opinió de l’executiu sobre la polèmica per l’acomiadament d’un col·laborador del programa de TV3 ‘Zona Franca’ després d’un acudit sobre el PSC i el nazisme, i la posterior renúncia del seu presentador, Joel Díaz, i part del seu equip. Sense voler entrar en “el fons” de la qüestió “perquè la CCMA té una estructura pròpia de la qual el Govern no n’és part”, Plaja ha dit que el Govern està “fermament compromès amb la llibertat d’expressió, sigui on sigui i vingui de la part que vingui, i a la vegada amb la màxima independència pels mitjans de comunicació públics”.

Alhora, ha mostrat el seu “respecte” per les “decisions que puguin prendre les persones que estan al capdavant de TV3, siguin compartides pel Govern o no”. “A TV3, les decisions les prenen els directius. El Govern ni posa ni treu tertulians ni col·laboradors”, ha sentenciat.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca