El Govern es pronuncia sobre el cas Alves

"La impunitat amb què actuen personatges públics i gent amb poder s'ha acabat"

Publicitat

La portaveu del Govern, Patrícia Plaja, ha afirmat que el cas de l’exfutbolista del Barça Dani Alves demostra que “s’ha acabat la impunitat amb què actuen personatges públics i gent amb poder”. “Sigui qui sigui el presumpte agressor, la violència sexual no queda impune”, ha afegit en la roda de premsa posterior al Consell Executiu. Plaja ha posat en valor que això és així per la valentia de les víctimes que “no callen, fan un pas i assenyalen els seus agressors”. Tot i admetre que queda molt camí per recórrer per combatre la violència sexual, la portaveu de l’executiu català ha apuntat que “sembla que la por està canviant de bàndol”.

Preguntada pel trasllat d’Alves a la presó de Brians 2, Plaja ha explicat que és una decisió de la Secretaria de Mesures Penals, Reinserció i Atenció a la Víctima del Departament de Justícia per “garantir la seguretat i la convivència” ja que a Brians 2 hi ha mòduls més petits.

Plaja també ha garantit que, com no podria ser d’una altra manera, el futbolista no rebrà cap tracte de favor. “Tindrà el mateix tractament que els altres interns. No es farà res diferent del que es fa amb qualsevol intern”, ha insistit.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca