La passió pel moto trial, amb Borja Cuspinera

A en Borja Cuspinera no ens el podem imaginar d’altra manera que conduint una #moto de #trial; és membre i també vocal del Moto Club Cingles de Bertí MCCB, una agrupació motorista coneguda pel públic com Els Cingles.

Seguim gràcies a tu!

D'ençà el 2013 Revista Mirall ha treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres lectors.

Els més llegits

Amor romàntic

La bunquerització

Trias vs Colau: cara o creu

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca