Cuina! O barbàrie, amb Maria Nicolau

Entrevistem la xef del restaurant El Ferrer de Tall, de Vilanova de Sau, a la comarca d’Osona.   Ha revoltat la gastronomia amb el seu llibre Cuina! O barbàrie.   Provocadora…, trencadora…, la Maria Nicolau revoluciona la cuina amb opinions com aquesta: “Tens més poder comprant menjar que no pas votant cada quatre anys”.

Seguim gràcies a tu!

D'ençà el 2013 Revista Mirall ha treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres lectors.

Els més llegits

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca