Repensar el model penitenciari, amb Raül Romeva

Conversem amb en Raül Romeva; doctor en Relacions Internacionals i llicenciat en Economia fou diputat al Parlament Europeu i conseller d’Afers Exteriors de la Generalitat durant el mandat del president legítim, Carles Puigdemont.

En el judici per l’1 d’Octubre va ser condemnat a 12 anys de presó. Ha complert pena als centres penitenciaris espanyols d’Estremera i Soto del Real, i a Lledoners, a Catalunya.

És autor del llibre A l’altra banda del mur. Repensar les presons per millorar la societat.

Seguim gràcies a tu!

D'ençà el 2013 Revista Mirall ha treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres lectors.

Els més llegits

Qui som?

Eduard Vallory

A casa tenim secrets

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca