Repensar el model penitenciari, amb Raül Romeva

Conversem amb en Raül Romeva; doctor en Relacions Internacionals i llicenciat en Economia fou diputat al Parlament Europeu i conseller d’Afers Exteriors de la Generalitat durant el mandat del president legítim, Carles Puigdemont.

En el judici per l’1 d’Octubre va ser condemnat a 12 anys de presó. Ha complert pena als centres penitenciaris espanyols d’Estremera i Soto del Real, i a Lledoners, a Catalunya.

És autor del llibre A l’altra banda del mur. Repensar les presons per millorar la societat.

Seguim gràcies a tu!

D'ençà el 2013 Revista Mirall ha treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres lectors.

Els més llegits

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca