La vida del pagès, amb el Salvador Torras

El Salvador Torras és un pagès que viu a la casa de les Elies, al municipi termal de Caldes de Montbui. La seva explotació agrària es troba en un poblet poc habitat, Sant Sebastià de Montmajor, que és reconegut per tenir una església romànica amb unes pintures al fresc de l’artista Antoni Vila Arrufat.

Parlarem de la vida de pagès i de com en Salvador veu el futur de les explotacions agràries tradicionals.

Seguim gràcies a tu!

D'ençà el 2013 Revista Mirall ha treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres lectors.

Els més llegits

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca