Periodisme i Barça, amb Xavi Torres

Xavier Torres i Lliteras és un periodista vocacional i apassionat del futbol que ha pogut convertir una professió en la seva passió. Conegut per ser el presentador del ‘Hat-Trick Barça’ i del ‘Gol a Gol’ a TV3, ha col·laborat en diaris com ara l’Esportiu o l’SPORT, a on li han deixat dir la seva després d’haver sigut silenciat i censurat durant uns quants anys. També forma part del projecte Fourteen, amb una colla de savis del futbol d’entre els quals en forma part Frederic Porta, col·laborador de la casa.

Un autèntic profeta del ‘Cruyffisme’ i del joc de posició que passa per la Revista Mirall per parlar de diverses qüestions relacionades amb la professió de periodista, del Barça, de Xavi, de Johan Cruyff i de molts altres temes relacionats amb l’actualitat blaugrana.

Seguim gràcies a tu!

D'ençà el 2013 Revista Mirall ha treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres lectors.

Els més llegits

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca