El cinquè aniversari de l’1-O amb Roger Español

Entrevistem Roger Español; se’l coneix per oposar resistència a la Policia Nacional espanyola quan aquesta va entrar a l’institut Ramon Llull, del carrer Consell de Cent de Barcelona, i se’n va endur les urnes de votació. Era el dia 1 d’Octubre de 1917 i a Catalunya se celebrava un Referèndum d’Independència, sostingut per una llei votada pel Parlament de Catalunya.

Seguim gràcies a tu!

D'ençà el 2013 Revista Mirall ha treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres lectors.

Els més llegits

La realitat

Rubiales al claustre

Els abjectes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca