El Govern considera “clau” el referèndum d’Escòcia

"No veurem policies ferint la societat civil ni es rebentaran col·legis electorals",

La consellera d’Acció Exterior, Victòria Alsina, ha assegurat que el segon referèndum a Escòcia serà una data “clau” per “entendre el futur polític d’Escòcia i de tot el continent”. En una interpel·lació al ple del Parlament ha volgut mostrar “tot el respecte” per la majoria independentista present al Parlament escocès, però també per “les credencials democràtiques” del Regne Unit, en acceptar la decisió. A més, ha remarcat que en el cas escocès “no es veurà policies ferint la societat civil ni rebentant col·legis electorals”.

Publicitat

Durant la seva intervenció, on també ha parlat de la guerra d’Ucraïna i de l’OTAN, ha apostat perquè Catalunya “aprofiti totes les tendències i oportunitats internacionals” per defensar els seus interessos.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes