eyJsYW5kc2NhcGUiOiJNyVMiLCJwb3J0cmFpdCI6Ik3pcyJ9

  El 60,1% dels barcelonins veu la ciutat pitjor que fa un any

  Colau baixaria 3 punts en intenció de vot però encara guanyaria les eleccions

  L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, baixaria tres punts en intenció de vot però encara guanyaria les eleccions, segons el darrer Baròmetre Municipal. Aquest apunta a una intenció de vot de l’11,9% per a Barcelona en Comú, quan al desembre del 2021 era del 14,8%. ERC quedaria segona, a un punt (10,9%) i amb millors resultats que en el baròmetre anterior (10,2%). El PSC seria la tercera força amb el 7,5% dels suports, Junts n’obtindria el 3,4%, la CUP el 2,9%, el PP l’1,7%, VOX l’1,1% i Cs el 0,8%. D’altra banda, el 60,1% dels barcelonins creuen que la ciutat està pitjor que fa un any i el 47,1% titlla la gestió municipal de dolenta o molt dolenta. La inseguretat i la neteja són els principals problemes, pujant en el cas de la inseguretat.

  Seguim gràcies a tu!

  D'ençà el 2013 Revista Mirall ha treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres lectors, qui amb la seva subscripció participa en sortejos exclusius des de només 3€. Participa i ajuda'ns a continuar endavant.

  Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

  La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

  Tanca