El 60,1% dels barcelonins veu la ciutat pitjor que fa un any

Colau baixaria 3 punts en intenció de vot però encara guanyaria les eleccions

Publicitat

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, baixaria tres punts en intenció de vot però encara guanyaria les eleccions, segons el darrer Baròmetre Municipal. Aquest apunta a una intenció de vot de l’11,9% per a Barcelona en Comú, quan al desembre del 2021 era del 14,8%. ERC quedaria segona, a un punt (10,9%) i amb millors resultats que en el baròmetre anterior (10,2%). El PSC seria la tercera força amb el 7,5% dels suports, Junts n’obtindria el 3,4%, la CUP el 2,9%, el PP l’1,7%, VOX l’1,1% i Cs el 0,8%. D’altra banda, el 60,1% dels barcelonins creuen que la ciutat està pitjor que fa un any i el 47,1% titlla la gestió municipal de dolenta o molt dolenta. La inseguretat i la neteja són els principals problemes, pujant en el cas de la inseguretat.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes