eyJsYW5kc2NhcGUiOiJNyVMiLCJwb3J0cmFpdCI6Ik3pcyJ9

  Continua la tramitació per regular les cuines fantasma

  El text, registrat pel PSC-Units, ha tirat endavant després que ERC i JxCat retiressin l'esmena de retorn

  El Parlament continua la tramitació de la proposició de llei per a regular les cuines fantasma, també anomenades ‘dark kitchen’, vinculades a empreses que ofereixen àpats sense un establiment propi. La iniciativa, presentada pel PSC-Units, ha tirat endavant un cop ERC i JxCat han retirat l’esmena de retorn que havien presentat. El text estableix que s’ha de garantir que l’activitat compleix el plantejament urbanístic municipal i està sotmesa al règim de llicència ambiental quan les cuines estiguin fora de polígons industrials, situades a menys de 500 metres d’una zona residencial i ocupin una superfície superior als 200 metres quadrats.

  El diputat del PSC-Units, Ferran Pedret, ha explicat que la norma “vol fer compatible una nova activitat econòmica amb la qualitat ambiental i de vida a les ciutats”. Ha assenyalat que l’activitat “ha crescut molt” cap a models “amb externalitats negatives”, com els fums, la concentració massiva de repartidors a la zona per recollir les comandes o l’augment de riscos i la generació de residus.

  Seguim gràcies a tu!

  D'ençà el 2013 Revista Mirall ha treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres lectors, qui amb la seva subscripció participa en sortejos exclusius des de només 3€. Participa i ajuda'ns a continuar endavant.

  Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

  La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

  Tanca