La nuclear Vandellòs II farà un informe anual de la quantitat i l’activitat dels residus desclassificats

El ple del Consell de Seguretat Nuclear veu favorable la proposta d'ANAV sobre la desclassificació de matèria residual

Publicitat

Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant – El ple del Consell de Seguretat Nuclear (CSN) veu favorablement la sol·licitud presentada per l’Associació Nuclear Ascó – Vandellós (ANAV) sobre el procés de desclassificació de materials residuals metàl·lics i no metàl·lics de la central nuclear Vandellós II (Baix Camp). La sol·licitud s’ha fet d’acord amb les condicions establertes prèviament pel CSN, arran del resultat del pla de proves que requereix la normativa per desclassificar residus i que ANAV va fer el 2018. El nou dictamen estableix que es faci un informe anual dels processos de desclassificació de l’any anterior, especificant cada tipus de material, el volum, la massa total dels residus desclassificats, l’activitat total i específica i la distribució per radionúclids.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca