Ucraïna denuncia un atac rus amb míssils en un centre comercial al centre del país amb més de mil persones a l’interior

El president ucraïnès, Volodímir Zelenski, assegura que el nombre de víctimes és "impossible d'imaginar"

Publicitat

El president d’Ucraïna, Volodímir Zelenski, ha denunciat aquest dilluns un atac rus amb míssils contra un centre comercial a la ciutat de Kremenchuk, al centre del país. Segons ha anunciat Zelenski a Telegram, en el moment de l’atac hi havia més de mil persones a l’interior de l’edifici. “El centre comercial està en flames i les forces de rescat estan lluitant enmig del foc; el nombre de víctimes és impossible d’imaginar”, ha afegit Zelenski, acompanyant el text d’un vídeo on es poden apreciar grans columnes de fum sortint de l’edifici. En el mateix missatge, el president ucraïnès ha assenyalat que el centre “no representa cap valor estratègic” i assegura que la voluntat de Putin és “impedir que la gent pugui fer vida normal”.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca