eyJsYW5kc2NhcGUiOiJNyVMiLCJwb3J0cmFpdCI6Ik3pcyJ9

  Els Bombers rescaten de matinada una jove de 22 anys aferrada a una boia

  Enguany el cos ha efectuat ja 774 rescats al medi natural; el 2019 se'n van fer 449

  Els Bombers de la Generalitat han rescatat sana i estàlvia, aquesta matinada, una jove de 22 anys que havia entrat a nedar a la platja de l’Estació, a Badalona, i no n’havia sortit. Els GRAE Sub, els experts en rescat aquàtic dels Bombers, l’han trobat abraçada a una boia.

  La noia s’estava amb uns amics a la platja i va decidir prendre un bany nocturn, tot i que duia un braç embenat. Així, va entrar a l’aigua i, al cap d’una estona, els amics la van perdre de vista i tampoc no l’escoltaven. Els companys van donar l’alerta a les 04.36 h, i van explicar als serveis d’emergències que l’havien albirat per darrera vegada a uns 200 metres de la platja.

  Publicitat

  Immediatament s’han activat 6 dotacions de Bombers de la Generalitat, inclosos efectius del GRAE Subaquàtic en una barca equipada amb focus. Poc després, a les 05.59 h, els experts en rescats aquàtics han trobat la noia aferrada a l’element flotant i en bon estat de salut, tot i que amb una lleugera hipotèrmia. En la recerca i rescat hi han treballat també efectius de Salvament Marítim.

  Seguim gràcies a tu!

  D'ençà el 2013 Revista Mirall ha treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres lectors, qui amb la seva subscripció participa en sortejos exclusius des de només 3€. Participa i ajuda'ns a continuar endavant.

  Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

  La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

  Tanca