eyJsYW5kc2NhcGUiOiJNyVMiLCJwb3J0cmFpdCI6Ik3pcyJ9

  El català als videojocs: una partida per guanyar

  El Departament de Cultura organitza la primera taula rodona i tindrà lloc el 12 de juliol a les 18 hores, a les Cotxeres del Palau Robert

  La Secretaria de Política Lingüística, amb el suport de la Direcció General de Cultura Digital, organitza la primera taula rodona “El català als videojocs: una partida per guanyar”, que tindrà lloc dimarts 12 de juliol a les 18 hores, a les Cotxeres del Palau Robert de Barcelona. Al web vdjoc ja hi ha disponible el  formulari d’inscripció.

  F. Xavier Vila, secretari de Política Lingüística, i Marisol López, directora general d’Innovació i Cultura Digital, obriran la trobada, que pretén impulsar el debat entre experts vinculats al món dels videojocs, per analitzar el panorama actual i reflexionar al voltant de les millors opcions per incrementar el català en aquest sector estratègic.

  Publicitat

  Conduïda per la periodista Mariola Dinarès, la taula rodona planteja un primer bloc sobre indústria i consumidors i un segon bloc sobre les comunitats de jugadors. Com a ponents, hi intervindran Marc Angrill, comissari de Nova Pantalla i director de Lúdica; Roger Mitats, director de 3DNassos; Gina Tost, vicepresidenta de DeviCAT i directora europea d’IGG; Mariona Valls, cofundadora de Mango Protocol; Roger Baldomà, creador de Va de Jocs; Maria Casaña (Desa), col·laboradora de Gaming.cat; Francesc G. Parisi, creador del Projecte Ce Trencada, i Norman López (LópezNorman44) i Laia Nerín (GufoLove), jugadors en directe en català a Twitch.

  La sessió té cabuda en el marc de l’exposició “Nova pantalla. El videojoc a Catalunya”, organitzada per la Direcció General de Difusió, que té l’objectiu de posar en valor tots els elements que giren al voltant de l’univers videojoc: l’entreteniment, la creació artística, l’economia i les finances, els estudis universitaris i els cicles formatius, la indústria, la tecnologia i altres aspectes socioculturals. La mostra es podrà visitar a Palau Robert fins al 4 de setembre.

  Seguim gràcies a tu!

  D'ençà el 2013 Revista Mirall ha treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres lectors, qui amb la seva subscripció participa en sortejos exclusius des de només 3€. Participa i ajuda'ns a continuar endavant.

  Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

  La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

  Tanca