La carrera política d’Arrimadas agonitza

Anuncia una "refundació del projecte" després de desaparèixer del Parlament andalús

Publicitat

La presidenta de Ciutadans, Inés Arrimadas, ha anunciat una “refundació del projecte” l’endemà de la derrota a les eleccions d’Andalusia que els ha fet passar de tenir 21 escons i governar al costat del PP a desaparèixer del Parlament de la Comunitat Autònoma. En una entrevista a Onda Cero, la líder taronja ha reconegut que la marca del seu partit “no és percebuda com a útil pels espanyols”. “Ho sabíem i ho constaten aquestes eleccions”, ha dit en relació als comicis andalusos. Davant d’aquest fet, la direcció de Cs ha decidit accelerar el pla d’actuació posat en marxa des de fa uns mesos per “renovar programa, equips, marca i lideratge”. Arrimadas preveu referendar el pla abans de les properes autonòmiques i municipals del 2023.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca