eyJsYW5kc2NhcGUiOiJNyVMiLCJwb3J0cmFpdCI6Ik3pcyJ9

  ‘Alcarràs’ supera els 2 milions d’euros de recaptació

  Un total de 340.000 persones ja han vist la pel·lícula

  La pel·lícula ‘Alcarràs’, de Carla Simón, distingida amb l’Ós d’Or a la Berlinale, ha superat ja els 2 milions d’euros de recaptació. Concretament, acumula 2.005.800 d’euros. El film estrenat a finals d’abril es manté entre els més vistos a les sales, amb la posició 12. Fins ara, han vist la cinta 339.499 espectadors i, des de finals de maig, és la pel·lícula espanyola més vista de l’any. A nivell internacional, ‘Alcarràs’ ja s’ha estrenat a Itàlia i aquesta tardor ho farà a Anglaterra i als Estats Units.

  Seguim gràcies a tu!

  D'ençà el 2013 Revista Mirall ha treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres lectors, qui amb la seva subscripció participa en sortejos exclusius des de només 3€. Participa i ajuda'ns a continuar endavant.

  Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

  La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

  Tanca