eyJsYW5kc2NhcGUiOiJNyVMiLCJwb3J0cmFpdCI6Ik3pcyJ9

  El Canet Rock 2022 frega el ‘sold out’

  El festival té a la venda les darreres 500 entrades

  El Canet Rock ha anunciat aquest dilluns que està a punt d’exhaurir totes les entrades de la propera edició i que en queden 500 a la venda. El certamen, previst pel proper 2 de juliol, va posar a la venda 25.000 entrades i un cop venudes no se’n podran adquirir més. La vuitena edició postpandèmia del Canet Rock reunirà les actuacions de grups com d’Oques Grasses, Els Catarres, Stay Homas, La Pegatina, Buhos, Doctor Prats, Miki Nuñez, Suu, La Fúmiga, Ginestà, Marcel i Júlia, Miquel del Roig i Balkan Paradise Orchestra. A banda de Canet de Mar (Maresme), el festival estrenarà enguany una edició a Mallorca, a Alcúdia. En aquest cas hi haurà una dotzena de bandes.

  L’edició del Canet Rock a Mallorca preveu reunir unes 12.000 persones. Ja s’han venut un 75% de les entrades que es van posar a la venda.

  Publicitat

  Entre els grups que hi participaran hi haurà bandes com Oques Grasses, Zoo, La Pegatina, Xanguito i Pèl de Gall, O-Erra, Els Catarres, Stay Homas, Buhos, Suu, Anegats i Mdmar.

  Seguim gràcies a tu!

  D'ençà el 2013 Revista Mirall ha treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres lectors, qui amb la seva subscripció participa en sortejos exclusius des de només 3€. Participa i ajuda'ns a continuar endavant.

  Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

  La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

  Tanca