eyJsYW5kc2NhcGUiOiJNyVMiLCJwb3J0cmFpdCI6Ik3pcyJ9

  Puigneró, fart de les excuses de la Moncloa: “Inútils o mentiders”

  El vicepresident diu que es tracta d'un "problema endèmic" i que no és causal sinó "premeditat"

  El vicepresident del Govern i conseller de Polítiques Digitals i Territori, Jordi Puigneró, considera que el govern espanyol “o són uns inútils o són uns mentiders” en referència a la baixa execució de les inversions de l’Estat a Catalunya. En una entrevista a ‘El Matí de Catalunya Ràdio’, Puigneró ha dit que es tracta d’un “problema endèmic” i que, per tant, no pot ser causal sinó que és “premeditat”. Davant d’aquesta situació, ha afegit que no sap com no hi ha més independentistes a Catalunya. Pel que fa a la ministra de Transports i Mobilitat, Raquel Sánchez, s’ha preguntat com pot ser que ara digui “el contrari” quan les xifres són del seu ministeri. “L’Estat no té crèdit a Catalunya ja. No són de fiar”, ha conclòs.

  Seguim gràcies a tu!

  D'ençà el 2013 Revista Mirall ha treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres lectors, qui amb la seva subscripció participa en sortejos exclusius des de només 3€. Participa i ajuda'ns a continuar endavant.

  Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

  La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

  Tanca