Puigneró, fart de les excuses de la Moncloa: “Inútils o mentiders”

El vicepresident diu que es tracta d'un "problema endèmic" i que no és causal sinó "premeditat"

Publicitat

El vicepresident del Govern i conseller de Polítiques Digitals i Territori, Jordi Puigneró, considera que el govern espanyol “o són uns inútils o són uns mentiders” en referència a la baixa execució de les inversions de l’Estat a Catalunya. En una entrevista a ‘El Matí de Catalunya Ràdio’, Puigneró ha dit que es tracta d’un “problema endèmic” i que, per tant, no pot ser causal sinó que és “premeditat”. Davant d’aquesta situació, ha afegit que no sap com no hi ha més independentistes a Catalunya. Pel que fa a la ministra de Transports i Mobilitat, Raquel Sánchez, s’ha preguntat com pot ser que ara digui “el contrari” quan les xifres són del seu ministeri. “L’Estat no té crèdit a Catalunya ja. No són de fiar”, ha conclòs.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes