Fira de Barcelona qualifica de “magnífica notícia” la pròrroga del Mobile World Congress Barcelona fins al 2030

La institució atribueix la decisió "al treball de totes les institucions implicades"

Publicitat

Fira de Barcelona ha celebrat la pròrroga del Mobile World Congress Barcelona fins al 2030, anunciada per GSMA aquest dilluns, i que la institució ha qualificat de “magnífica notícia. En un comunicat, l’entitat ha posat en valor “l’impacte econòmic” associat a la celebració del congrés”, el qual “potencia l’ecosistema tecnològic de Catalunya”, i ha atribuït la decisió “al treball de totes les institucions implicades i a l’èxit en l’organització del congrés des de la seva arribada a Barcelona el 2006”. El president del consell d’administració de Fira de Barcelona, Pau Relat, ha afirmat que “la cooperació entre els implicats ha estat clau” per poder firmar l’acord.

Relat també ha assegurat que Fira de Barcelona s’ha consolidat “com un espai de consens on aquests esdeveniments troben l’entorn ideal per créixer”. Precisament, la institució ha atribuït la decisió “al treball de totes les institucions implicades”

Al seu torn, el director general de Fira de Barcelona, Constantí Serrallonga, ha agraït a GSMA que “hagi destacat com a element diferencial el model de Barcelona com a ecosistema únic per a l’establiment i celebració d’esdeveniments internacionals”.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca