ERC comença a qüestionar “l’agenda del retrobament”

"L'agenda del retrobament cau com un castell de cartes. El govern espanyol nega les eines a Catalunya"

Publicitat

“L’agenda del retrobament cau com un castell de cartes. El govern espanyol nega les eines a Catalunya”. Així s’ha expressat la portaveu d’ERC, Marta Vilalta, en un fil de Twitter aquest dimecres, després que la ministra de Transports, Raquel Sánchez, hagi demanat no comparar les inversions de l’Estat a Catalunya i Madrid perquè “no s’adapta a l’agenda del retrobament”, en una entrevista a Rac1. Com a resposta, Vilalta ha afegit que l’executiu de Pedro Sánchez “nega les eines” a Catalunya, “menysté” la ciutadania del país i “incompleix” els compromisos. La portaveu d’ERC ha exigit a la Moncloa l’execució pressupostària “que pertoca” i que, si “no en sap, no pot i només té excuses”, que traspassi tots els recursos que genera Catalunya.

Vilalta ha insistit que “no valen excuses” de la pandèmia o de la crisi de preus actuals, perquè en aquest cas la baixa execució dels pressupostos “afectaria tots els territoris de l’Estat”. La dirigent d’ERC ha afegit a Twitter que tampoc serveix l’excusa que a Madrid han hagut de rescatar les radials, prequè la Moncloa “ha deixat Catalunya a la cua”, mentre molts altres territoris “estan per sobre el previst”.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca