Desarticulen un punt de venda de droga a l’Hospitalet de Llobregat

Durant l'escorcoll s'ha intervingut mig quilo de cocaïna i fàrmacs per adulterar més de 8.000 dosis

Publicitat

Els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana de l’Hospitalet de Llobregat han detingut un veí del barri de Pubilla Cases que havia convertit el seu pis en un punt de distribució de droga. La investigació es va iniciar el passat mes d’abril i durant aquests mesos i va dur els agents fins a l’edifici on nombrosos consumidors adquirien les seves dosis de cocaïna. En l’escorcoll del pis, el passat 22 de juny, es va intervenir mig quilo de cocaïna i uns 700 grams de cabdells de marihuana. Els agents també van intervenir més d’un quilo i mig de substàncies i fàrmacs utilitzats per adulterar la droga. Es calcula que la droga intervinguda tindria un preu de més de 27.000 euros al mercat negre i que es podrien adulterar més de 8.000 noves dosis.

El detingut ja ha passat a disposició judicial i el jutge ha ordenat la seva llibertat amb càrrecs.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca